Вішак Бароко

Вішак Бароко

44433

Новий

      Вішак Бароко

Більше деталей

Немає в наявності

Доставка: термін поставки: 1-3 дні

Оплата: готівковий, безготівковий розрахунок

Гарантія: обмін товару протягом 14 днів

Вішалка Бароко АКЛАС - вишуканий аксесуар для офісу, дома або закладів HoReCa, призначена для установки в холах, передпокоях, в громадських місцях, в кафе, барах, готелях і так далі. Вона вигідно підкреслить класичний стиль приміщень і додасть в обстановку більше затишку, комфорту і гостинності. Чому варто купити ? Елегантний зовнішній вигляд цієї вішалки прикрасить будь-який інтер'єр, відмінно поєднуючись з іншими елементами меблів. На 8 верхніх гачках оригінальної різьбленої форми можна розвішувати головні убори, верхній одяг, а в середній частині вішалки розташовані 3 невеликі гачки для сумок, парасольок і інших предметів. Перевага використання вішалки порівняно із стаціонарною шафою очевидні: вішалка мобільна, її завжди можна переставити у будь-яке зручне місце або прибрати; за допомогою зміни кількості вішалок легко забезпечити потребу в місцях зберігання одягу в закладі, не захаращуючи інтер'єр додатковими меблями; на ній зручно зберігати повсякденний верхній одяг; вона займає мало місця, але досить містка; гості легко можуть повісити або узяти свої речі, без необхідності ритися в господарській шафі; одяг відвідувачів закладу знаходиться постійно в їх полі зору і вони можуть не переживати за її збереження; верхня частина вішалки обертається на підшипниках незалежно від статичної основи, що дозволяє легко дотягнутися до будь-якого одягу на вішалці.

Дизайн.Елегантний дизайн вішалки Бароко, точені форми, красиві різьблені деталі - все цілком відповідає її назві. Оригінальна фігурна стойка кольору слонової кістки, масивна кам'яна основа - усе це нагадує епоху кінця XVII - начала XVIII століття - час розквіту стилю Бароко. Такий аксесуар прикрасить передпокій у будинку, обідній зал ресторану або приймальню офісу, виконані в класичному стилі у світлих тонах.

Матеріал. Каркас вішалки виготовлений з міцного пластика кольору слонової кістки. Основа - дископодібної форми, з шліфованого каменю - міцне і досить важке, щоб забезпечити вішалці стійкість і надійність. Пластикові гачки - оригінальної форми, стилізовані під старовину, мають потовщені закінчення, що захищає одяг від псування і запобігає її зісковзуванню, а також завершують єдиний стиль аксесуара. Блискучі хромовані вставки стильно виглядають на тлі кольору слонової кістки.

 

 

Write a review

Вішак Бароко

Вішак Бароко

      Вішак Бароко