Торт БКК Празький з вишнею 0.45кг. Склад: яйця курячі (меланж), цукор, вишня заморожена (13.5%), пудра цукрова, борошно пшеничне в/с, масло вершкове (7.9%), молоко незбиране згущене з цукром (молоко знежирене, цукор, вершки, цукор молочний), вода питна, наповнювач вишневий (4.2%) (цукор, пюре вишневе, вода підготовлена, пектин, регулятор кислотності: кислота лимонна, консервант сорбінова кислота), какао-порошок, глазур кондитерська (цукрова пудра, замінники масла какао (жир рослинний повністю гідрогенізований (олія пальмова), жир рослинний (олія пальмова)), какао-порошок, емульгатори (лецитин соєвий, Е576), сіль, ароматизатори (Ванільний, Чорний шоколад)), патока крохмальна, коньяк, суміш для згущення (крохмаль модифікований кукурудзяний Е1422, мальтодекстрин, загущувач альгінат натрію Е401), емульгатор для бісквітів (вода підготовлена, пропіленгліколь (Е1520), емульгатори (Е471, Е475, Е422, Е470), вино десертне, порошок пекарський (борошно пшеничне в/с, розрихлювач: пірофосфат натрію, сода харчова), гель для декорації (сироп глюкозно-фруктозний, вода питна, цукор, драглеутворювачі: агар, пектин, Е540і, декстроза, регулятори кислотності: лимонна кислота, натрій лимоннокислий, консервант сорбат калію, ароматизатор абрикос, спирт), есенція ванільна (розчинник спирт етиловий ректифікований, вода питна, ароматизатор ванілін), консервант кислота сорбінова, ароматизатор Ром, вишня коктейльна (вишня, вода, цукор, кукурудзяний сироп, лимонна кислота, ароматизатор, сорбінової кислоти менше ніж 0.05%, барвник). Калорійність на 100г продукту: 1313 кДж (314 ккал). Поживна цінність на 100г продукту: білки - 5.5г, жири - 10.3г, вуглеводи - 49.6г. Умови зберігання: зберігати в холодильних шафах та камерах за температури (6+/-2)°C. Строк придатності до споживання (діб): 5 (д). Виробник: ТОВ Київський БКК, вул. П. Чаадаєва, 7а, м. Київ, Україна, 03148