Печиво здобне листкове"Сенсація"з білою глазур`юТМ"RIOBA". Печиво здобне листкове прямокутної форми у вигляді сіточки з шокодадним перешаруванням декороване білою кондитерською глазур’ю. Склад: борошно пшеничне в/с – 35.3%, наповнювач "Халва" – 20.1%(білкова маса (з соняшника), цукор, вода питна, лецитин E322, консервант сорбінова кислота Е200, ванілін), глазур кондитерська біла – 18.5% (цукор, жир рослинний, молоко сухе знежирене, лецитин соєвий Е322, ароматизатор “Білий шоколад”, ванілін), маргарин для листкового тіста "Слойка"- 17.3% (жир рослинний гідрогенізований рафінований дезодорований, олії пальмова та соняшникова рафіновані дезодоровані, вода питна, сіль кухонна, лецитин соєвий E322, природний барвник бета-каротин Е160а, консервант кислота сорбінова Е200, регулятор кислотності кислота молочна Е270, антиоксидант Е321), яйце столове – 5.4%. цукор – 1.4%, оцет столовий Е260 – 1.2%, какао-порошок – 0.4%, сіль кухонна – 0.3%, розпушувач тіста харчовий – 0.1% (борошно пшеничне в/с, натрій двовуглекислий Е500, розпушувач Е450, кислота лимонна Е330). Енергетична цінність продукту в 100 г: 502 kcal (ккал) / 2103 kJ (кДж) . Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту: білки – 6,7, вуглеводи – 67,2, в т.ч. цукри – 36,9, жири – 25,7, в т.ч. насичені жири – 11,0, клітковина – 1,55, сіль – 0,3; Зберігати при температурі (0- + 25) 0 С і відносній вологості повітря не вище 75% Вироби не повинні піддаватися впливу прямих сонячних променів - 120 діб. Виробник: ТОВ «КФ« східні солодощі »Україна, 25014, Кіровоградська область ,. Кропивницький, вул. Руслана Слободянюка, 215 м Місцезнаходження виробництва: Україна, 77300, Івано-Франківська область ,. Калуш, вул. Б.Хмельницького, 68, тел. / Факс: +38 (03472) 6-28-74, вул. Писарська, 37, тел.: +38 (067) 342-40-22