Чай TESS Набір "Асорті" 355 гр

TESS TESS

19969

Новий

ТМ "TESS" Набір листового чаю ( 9 видов): Санрайз, Ерл Грей, Плежа, Оранж, Тайм, Голдберри, Стайл, Флирт, Лайм

Більше деталей

Немає в наявності

Доставка: термін поставки: 1-3 дні

Оплата: готівковий, безготівковий розрахунок

Гарантія: обмін товару протягом 14 днів

Типлистовий
Вага, г355

НАБІР З 9 СОРТІВ ЛИСТОВОГО ЧАЮ ТМ «TESS» Чай цейлонський чорний байховий крупнолистовий «SUNRISE», TM «TESS». Склад: чай чорний байховий крупнолистовий. Сорт: вищий. Спосіб приготування: засипати чай в чайник для заварювання з розрахунку чайна ложка на порцію плюс ложка на чайник для заварювання. Залити окропом і настоювати 5 хвилин. Маса нетто: 35 g / г. Чай індійський чорний байховий листовий з цедрою цитрусових і ароматом бергамоту «EARL GREY», TM «TESS». Склад: чай чорний байховий листовий, цедра апельсина шматочками (2,95%), ароматизатор «бергамот» (1%), пелюстки календули, цедра лимона шматочками (0,05%), пелюстки соняшника. Спосіб приготування: засипати чай в чайник для заварювання з розрахунку чайна ложка на порцію плюс ложка на чайник для заварювання. Залити окропом і настоювати 5 хвилин. Маса нетто: 40 g / г. Чай цейлонський чорний байховий листовий з шипшиною, яблуком, пелюстками квітів і ароматом тропічних фруктів «PLEASURE», TM «TESS». Склад: чай чорний байховий листовий, плоди шипшини шматочками (4%), яблуко шматочками (3%), лимонна трава подрібнена, ароматизатор «тропічні фрукти» (1%), пелюстки волошки (0,4%). Спосіб приготування: засипати чай в чайник для заварювання з розрахунку чайна ложка на порцію плюс ложка на чайник для заварювання. Залити окропом і настоювати 5 хвилин. Маса нетто: 40 g / г. Чай цейлонський чорний байховий листовий з цедрою апельсина і ароматом апельсина «ORANGE», TM «TESS». Склад: чай чорний байховий листовий, цедра апельсина шматочками (9%), яблуко шматочками, лимонна трава подрібнена, ароматизатор «апельсин» (1%), лист чорної смородини подрібнений. Спосіб приготування: засипати чай в чайник для заварювання з розрахунку чайна ложка на порцію плюс ложка на чайник для заварювання. Залити окропом і настоювати 5 хвилин. Маса нетто: 40 g / г. Чай індонезійська чорний байховий листовий з рослинними компонентами і ароматом лимона і чебрецю «THYME», TM «TESS». Склад: чай чорний байховий листовий, рослинні компоненти в змінної пропорції 5,0% (цедра апельсина шматочками, чебрець подрібнений, цедра лимона шматочками), натуральний ароматизатор «лимонний чебрець» (2%). Спосіб приготування: засипати чай в чайник для заварювання з розрахунку чайна ложка на порцію плюс ложка на чайник для заварювання. Залити окропом і настоювати 5 хвилин. Маса нетто: 40 g / г. Чай індійський чорний байховий листовий з рослинними компонентами і ароматом обліпихи і айви «GOLDBERRY», TM «TESS». Склад: чай чорний байховий листовий, рослинні компоненти в змінної пропорції 5,0% (айва шматочками, пелюстки календули, яблуко шматочками), ароматизатор «обліпиха і айва» (1,5%). Спосіб приготування: засипати чай в чайник для заварювання з розрахунку чайна ложка на порцію плюс ложка на чайник для заварювання. Залити окропом і настоювати 5 хвилин. Маса нетто: 40 g / г. Чай китайський зелений байховий листовий «STYLE», TM «TESS». Склад: чай зелений байховий листовий. Сорт: вищий. Спосіб приготування: засипати чай в чайник для заварювання з розрахунку чайна ложка на порцію. Залити окропом і настоювати 3-5 мінут.Масса нетто: 40 g / г.Чай китайський зелений байховий листовий з полуницею і ароматом білого персика і полуниці «FLIRT», TM «TESS» .Состав: чай зелений байховий листовий, ароматизатор «білий персик і полуниця »(1%), полуниця шматочками (0,6%), абрикос шматочками. Спосіб приготування: засипати чай в чайник для заварювання з розрахунку чайна ложка на порцію. Залити окропом і настоювати 3-5 хвилин. Маса нетто: 40 g / г. Чай китайський зелений байховий листовий з цедрою лимона, пелюстками квітів і ароматом лайма «LIME», TM «TESS». Склад: чай зелений байховий листовий, плоди шипшини шматочками, лимонна трава подрібнена, цедра лимона шматочками (2%), ароматизатор «лайм» (0,8%), пелюстки календули (0,2%). Спосіб приготування: засипати чай в чайник для заварювання з розрахунку чайна ложка на порцію. Залити окропом і настоювати 3-5 хвилин. Маса нетто: 40 g / г. Зберігати в сухому, чистому, добре вентильованому приміщенні без сторонніх запахів з відносною вологістю повітря не вище 70%.

Write a review

Чай Rioba фруктово-медовий Апельсин та М`ята 50г

Чай Rioba фруктово-медовий Апельсин та М`ята 50г