Закваска Vivo Кефір суха бактеріальна 4*0.5г/уп. Склад: мікрофлора кефірних зерен. Умови зберігання: за температури від +2°C до +8°C. Строк придатності: в герметично закритому пакуванні. Строк придатності: 12 місяців. Рекомендації щодо приготування: 1. Додайте закваску в молоко кімнатної температури. Збовтайте. 2. Залиште сквашуватись на 16-24 годин при кімнатній температурі (22-25°С). 3. Після загустіння збовтайте та остудіть в холодильнику. 4. Готовий продукт зберігайте в холодильнику не більше 5 діб. Країна виробник: Україна. Виробник: ТОВ ВІВО-АКТИВ, вул. С. Москаленка, 19А, м. Бровари, Київська обл., Україна, 07400. ТУ У 15.5-3060300036-001:2009. Маса нетто: 2г.