Розчинну каву виходить в результаті певної обробки зерен кавового дерева. Спочатку, вони повинні обсмажитися, а потім пройти процес подрібнення. Далі їх чекає заварювання в гарячій воді і висушування до стану концентрованого порошку. Таким чином отримують порошковий кава розчинна. А для того, щоб в кінцевому підсумку отримати гранульовану консис...
Розчинну каву виходить в результаті певної обробки зерен кавового дерева. Спочатку, вони повинні обсмажитися, а потім пройти процес подрібнення. Далі їх чекає заварювання в гарячій воді і висушування до стану концентрованого порошку. Таким чином отримують порошковий кава розчинна. А для того, щоб в кінцевому підсумку отримати гранульовану консистенцію кави, цей порошковий матеріал слід зволожити вдруге. Існує ще один метод, використовуючи який, можна зробити розчинну різновид цього напою — сублімаційний. Технологія його виробництва досить дорога і передбачає використання таких технік, як заморожування і висушування вакуумним способом.
В одному з кращих магазинів товарів і видаткових матеріалів для офісу «Офісклад», ви зможете купити розчинну каву, без чашечки якого деякі люди просто не уявляють собі життя. На нашому ресурсі представлені найпопулярніші марки виробників цього тонізуючого напою — це, улюблені всіма, Nescafe і Jacobs. Ми пропонуємо вам також зернові і мелені варіанти. Користуватися нашим ресурсом справді зручно, тому що ми постаралися зібрати в одній точці не тільки найбільш ходові і популярні офісні приналежності, а і околоофисные товари, наприклад, побутову хімію для підтримки гігієни робочих приміщень або продовольчі продукти, які допоможуть зміцнити життєвий тонус ваших співробітників. До того ж, наш магазин пропонує кілька ліній ексклюзивних товарів, які добре використовувати в якості ділових подарунків.
Повернемося до кави та історії його появи. На цей рахунок існує кілька легенд, достовірність яких, на жаль, вже ніяк не перевірити. Одна з них свідчить, що першим незвичайне дерево помітив якийсь пастух. Він звернув увагу, що його вівці раптом стали вести себе надто схвильована, після того, як поласували листям незнайомого дерева. Вночі вони відмовлялися спати, хоча і не виглядали хворими. Настали вранці, пастух не втримався і особисто спробував листя, а також плоди цього загадкового дерева. Смак не порадував, але зате, через короткий час, в організмі відчувався помітний приплив сил і бадьорості.
Пізніше про властивості кавового дерева дізналися монахи, які давно шукали який-небудь засіб, що змогло б допомогти їм вистоювати довгі нічні молитви. Саме ченцям належить ідея заварювати зерна кави гарячою водою.
Своє поширення цей напій почав з стародавньої Аравії. У спекотних мусульманських країнах стали відкриватися затишні кав'ярні, які пропонували відпочити і не поспішаючи насолодитися гіркуватим і насиченим смаком замечательнейшего кави. Захоплення цим напоєм арабів зайшло настільки далеко, що царствующему в той час султанові довелося заборонити вживання кави в кав'ярнях, оскільки віруючі почали масово пропускати обов'язкові щоденні молитви.
Першою з європейських країн, кава побачила Італія. Сталося це в 1645 році. Жителі європейського континенту теж по достоїнству оцінили смак і аромат напою. Зовсім скоро, саме кавовий бізнес почав приносити найбільший прибуток з усіх, на європейській території.
Менше(044) 5000-200 Чекаємо дзвінки з 900 до 1800
Кава Nescafe Classic натуральна розчинна гранульована 120г
Кава Nescafe Espresso розчинна порошкоподібна 1.8г
Завантаження...