Вішак Фьюжн чорний

Вішак Фьюжн чорний

44432

Новий

 Вішак Фьюжн  чорний

Більше деталей

Немає в наявності

Доставка: термін поставки: 1-3 дні

Оплата: готівковий, безготівковий розрахунок

Гарантія: обмін товару протягом 14 днів

Вішалка Фьюжн АКЛАС чорна - універсальний аксесуар для офісу, будинку, або громадських місць, кафе, барів, ресторанів. Вона відмінно впишеться в класичний стиль інтер'єру і надасть приміщенню більше затишку, комфорту і гостинності. Чому варто купити. Завдяки стильному дизайну така вішалка прикрасить будь-який інтер'єр, доповнить обстановку з меблями в кольорі венге або відтінятиме на контрасті меблі у світлих тонах. На 10 верхніх гачках із захисними наконечниками можна розвішувати головні убори, верхній одяг, а в середній частині вішалки розташовані 4 невеликі гачки для дитячого одягу, сумок, парасольок і інших предметів.Перевага використання вішалки порівняно із стаціонарною шафою очевидні: вішалка мобільна, її завжди можна переставити у будь-яке зручне місце або прибрати; за допомогою зміни кількості вішалок легко забезпечити потребу в місцях зберігання одягу в закладі, не захаращуючи інтер'єр додатковими меблями; на ній зручно зберігати повсякденний верхній одяг; вона займає мало місця, але досить містка; гості легко можуть повісити або узяти свої речі, без необхідності ритися в господарській шафі; одяг відвідувачів закладу знаходиться постійно в їх полі зору і вони можуть не переживати за її збереження; верхня частина вішалки обертається на підшипниках незалежно від статичної основи, дозволяє легко дотягнутися до будь-якого одягу на вішалці.

Дизайн. Елегантний дизайн вішалки Фьюжн цілком відповідає її назві. Класична стойка, забарвлена в чорний колір, масивну кам'яну основу, - усе це створює класичний і дорогий образ аксесуара. Така вішалка прикрасить передпокій у будинку, обідній зал ресторану або приймальню офісу, виконані в класичному стилі.

Матеріал. Каркас вішалки виготовлений з міцного металу, забарвленого порошковим фарбуванням в чорний колір. Основа - дископодібної форми, з шліфованого каменю - міцне і досить важке, щоб забезпечити вішалці стійкість і надійність. Металеві гачки оснащені захисними стилізованими наконечниками з чорного пластика. Вони захищають одяг від гострих країв металу і попереджують її зісковзування, а також завершують єдиний стиль аксесуара. Блискучі хромовані вставки стильно виглядають на темному фоні основного кольору стойки.

Write a review

Вішак Фьюжн чорний

Вішак Фьюжн чорний

 Вішак Фьюжн  чорний