Килимок Американський герб

Килимок Зоряні Війни

44426

Новий

Килимок Зоряні Війни 

Більше деталей

Немає в наявності

Доставка: термін поставки: 1-3 дні

Оплата: готівковий, безготівковий розрахунок

Гарантія: обмін товару протягом 14 днів

Килимок Зоряні Війни  - універсальний аксесуар, який можна використати як захисний килимок під комп'ютерне крісло, так і як ігровий дитячий килимок. Він привабливий, комфортний, зносостійкий і дуже практичний.

Чому варто купити. Цей килимок багатофункціональний. Його основне призначення - захист підлоги під комп'ютерний кріслом, і він відмінно справляється з цією функцією: покриття підлоги надійно захищене від потертостей і подряпин, які можуть з'явиться від постійної дії роликів крісла. Розмір килимка досить великий і перекриває увесь робочий простір пересування комп'ютерного крісла біля столу. Також, його безумовно можна використати як невелике ігрове місце. На нім дитині приємно і комфортно грати: складати кубики або конструктор Лего, малювати, грати в ігри одному або з другом. Лицьова поверхня - дуже м'яка, приємна на дотик, розроблена спеціально для дітей. Діаметр килимка 1 м - місця цілком вистачить двом, а то і трьом малюкам.

Дизайн. Яскравий дизайн з впізнанним логотипом серіалу "Зоряні війни" порадує юного любителя знаменитої космічної саги. Килимок красивого фіолетового кольору, м'який і зручний. Аксесуар круглої форми, його можна розташувати у будь-якому місці дитячою, і він виглядатиме там як на своєму місці: і біля робочого столу, і по центру кімнати.

Матеріал. Килимок двосторонній. Лицьова сторона виготовлена з флокового поліпропілену. Цей матеріал дуже м'який, бархатистий, приємний на дотик. Виворітна сторона - це спеціальна основа з антиковзаючим покриттям, завдяки якому килимок завжди залишатиметься на своєму місці. За рахунок товщини килимка в 8 мм і ізоляційних властивостей матеріалу сидіти і грати на нім дитині буде тепле і комфортне, і батьки можуть не хвилюватися за його здоров'я. В цілому, матеріал міцний, зносостійкий, легко чиститься і не вигорає на сонці. Для більшої привабливості, надійності і зручності, край виробу декорований контрастною тканинною стрічкою. Яскравий аксесуар з принтом з улюбленого фільму, зручний і практичний - відмінний подарунок для дитини і його батьків.

Write a review

Килимок Зоряні Війни

Килимок Зоряні Війни

Килимок Зоряні Війни