Хліб бездріжджовий світлий. ТУ У 10.7-05511001-005. Склад: борошно пшеничне вищого сорту (60,7%), вода питна, суміш для приготування хлібобулочних бездріжджових виробів (9,2%) (борошно пшеничне (50-60%), регулятор кислотності: глюконо-дельта-лактон, гідрокарбонат натрію, емульгатор: стеароїл 2-лактілат кальцію, клітковина горошку, стабілізатор: карбонат кальцію , карбоксиметилцелюлоза, діфосфат натрію, борошно пшеничного солоду, регулятор кислотності фосфат кальцію , ароматизатор, антиоксидант аскорбінова кислота), крупа манна, маргарин столовий (жир рослинний частково гідрогенізований рафінований дезодорований, олія пальмова і її фракції та олія соняшникова рафіновані дезодоровані, вода питна, сіль кухонна, емульгатори: моно- та дигліцериди жирних кислот та лецитин соєвий, молоко коров’яче питне, консервант кислота сорбінова, регулятор кислотності кислота лимонна, ароматизатор «Масло», барвник натуральний бета-каротин), сіль кухонна, цукор білий, клейковина пшенична. Може містити сліди кунжуту, яєчних продуктів, горіхів, селери, гірчиці, люпину, арахісу. Енергетична цінність: 1078,0 кДж (kJ) / 258,0 ккал (kcal); Жири - 2,5 г (g), з них насичені - 0,7 г (g); Вуглеводи - 48,6 г (g), з них цукри - 2,3 г (g); Білки - 7,7 г (g); Сіль - 0,7 г (g).Строк придатності та умови зберігання: за температури не вищої ніж мінус 180С - не більше ніж 6 місяців. Температура в товщі виробу: не вище ніж мінус 7°С. Транспортування здійснюють автомобілями-рефрижераторами за температури не вищої ніж мінус 180С. Спосіб підготовки до споживання: розморожувати при температурі 20-25°C протягом 90 хв (min) та випікати в конвекційній печі за температури 190-200°С протягом 4-5 хв (min). Оператор ринку: ПрАТ “Концерн Хлібпром”. Місцезнаходження оператора ринку: вул. Хлібна, 2, 79035, Україна, тел. (032) 2977270. Безкоштовна гаряча лінія: 0 800 508 900. Позначення, найменування та адреса потужностей виробництва: ВП “Львівський хлібозавод №1”, вул. Городоцька, 168, м. Львів, 79022, Україна