Чіабата - пишний та пористий італійський хліб. Секрет нашої чіабати – тривале бродіння на натуральній заквасці без додавання дріжджів та ручна формовка. Майже за добу повільного визрівання хліб наповнюється особливим смаком та ароматом і набуває своєї знаменитої повітряної текстури з великими порами. Склад: Борошно пшеничне в/г, вода питна, закваска пшенична 9% (борошно пшеничне в/г, вода питна, сіль харчова екстра, мезофільні бактерії), сіль харчова екстра, клейковина пшенична суха, олія рослинна соняшникова рафінована, покращувач для тіста (містить клейковину пшеничну). Містить ГЛЮТЕН. Може містити сліди: МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ, ЯЄЧНИХ ПРОДУКТІВ, СОЇ, ГОРІХІВ, КУНЖУТУ. Калорійність: 242,2. Харчова цінність: Білки – 8,1, Жири – 2,0 , Вуглеводи - 43,0. Строк придатності готового виробу: 36 годин. Маса готового виробу: 0,250 гр. ТОВ "Еко Хліб". Юр. адреса виробника: вул. Світлицького, буд. 35, оф. 108/4 м. Київ, 04123, Україна. Адреса потужностей: вул. Бориспільська, 9, м. Київ, 02099, Україна.