Спельта Сто пудів Антична 500г. Склад: спельта Антична пшениця, напівдикий сорт. Енергетична цінність продукту: 1415.14кДж/100г, 338ккал/100г. Поживна (харчова) цінність продукту: білки - 15г/100г, жири - 2.4г/100г, насичені жири - 0.41г/100г, вуглеводи - 70г/100г, з них цукри - 6.82г/100г, сіль - 0.008г/100г. Рекомендований спосіб приготування/вживання: спельту промити, відварити в 400мл підсоленої води до готовності (приблизно 40-50 хвилин). Остудити. Овочі та зелень промити, нарізати невеликими шматочками. У глибокій ємності змішати спельту, нарізані овочі та зелень. Посолити, змастити олією. Умови зберігання: чисте, сухе, добре вентильоване, без шкідників місце. Термін придатності: 12 місяців. Країна виробник: Україна. Виробничі потужності та адреса виробничих потужностей: ТОВ Проденерго, вул. Гв. Широнінців, 45, м. Харків, Україна, 61170. Маса нетто: 500г.