Поживна (харчова)цінність на 100г продукту: білки-1,1г, вуглеводи-3,5г, клітковина -0,8г, вітамін С -25,0мг. Енергетична цінність(калорійність) на 100г продукту:23ккал. Строки придатності від дати збирання в залежності від температури зберігання томатів: червоного (жовтого, оранжевого), рожевого ступеня стиглості за температурами 0-2°С-не більше ніж 1-1,5 місяця; бурого ступеня стиглості за температурами 4-6°С, бланжевого ступеня стиглості за температурами 8-10°С, зеленого ступеня стиглості за температурами 12-14°С не більше ніж місяць. Відносна вологість повітря під час зберігання повинна бути 85-90%. Виробник: ТОВ`Сотеко`, вул. Зарічна1, с.Волиця, Червоноградський р-н, Львівська обд,80080.Контакти:+380636871198, +380933532323. Електронна адреса: soteko2008@ukr.net Згідно ДСТУ 3246-95