Сир La Perla Моцарелла українська м`який 45% ваговий. Склад: молоко коров`яче незбиране, молоко коров`яче знежирене, молочний білок, регулятор кислотності (цитрат натрію E331, лимонна кислота E330), сіль кухонна харчова, консервант E202, закваски чистих культур молочнокислих мікроорганізмів, порошок сичужний. Калорійність в 100г продукту: 312.5 ккал. Масова частка жиру: 45 %. Харчова (поживна) цінність у 100г продукту: Білки - 27.5г., Жири - 22.5г. Умови зберігання: зберігати за температури від 0°C до 6°C - 45 днів., при відносній вологості повітря не більше ніж 70-80%. Виробник: ТОВ Алдолат. Країна виробництва: Україна. Адреса виробничих потужностей: вул. Щорса, 1А, с. Юрівка, Макарівський р-н, Київська обл., 08055, Україна. ТУ У 10.5-33272217-003:2012. Вміст ГМО: Не містить вказаної речовини. Маса нетто: 1 кг