Сир Яготинська Моццарелла напівтвердий чеддеризований 45% 200г. Склад: молоко коров`яче незбиране, молоко коров`яче знежирене, сіль кухонна, бактеріальні культури мезофільних та термофільних молочнокислих бактерій, молокозгортуючий ферментний препарат мікробіального походження, закріплювач - кальцій хлористий. Без ГМО. Енергетична цінність продукту: 1276кДж/100г, 307ккал/100г. Поживна (харчова) цінність продукту: білки - 25.5г/100г, жири - 22.5г/100г, насичені жири - 15.2г/100г, вуглеводи - 0.6г/100г, з них цукри - 0.6г/100г, сіль - 1.5г/100г. Масова частка жиру в сухій речовині: 45%. Умови зберігання: зберігати за температури -4..+4ºC і відносній вологості повітря 80-90%. Термін придатності: 59 днів. Країна виробник: Україна. Виробничі потужності та адреса виробничих потужностей: ПАТ Золотоніський маслоробний комбінат, вул. Галини Лисенко, 18, м. Золотоноша, Черкаська обл., Україна, 19700. Маса нетто: 200г.