Сир твердий "НУАР" 45% жиру в сухій речовині, брусок 270 г. Склад: молоко коров`яче нормалізоване пастеризоване, сіль кухонна харчова, агент твердіння - кальцій хлористий, закваски (мезофільні та/або термофільні молочнокислі мікроорганізми), консерванти (нітрат калію, натаміцин), молокозсідальний фермент виготовлений ферментативно, барвник натуральний аннато. Може містити частинки горіха миндаля. Калорійність в 100г продукту: 1455 кДж (kJ) / 350 ккал (kcal). Харчова (поживна) цінність у 100 г продукту: жири –26,5 г (g), з них насичені – 17,3 г (g); вуглеводи – <0,2 г (g), з них цукри – <0,2 г (g); білки –27,7 г (g); сіль – 1,1 г (g). Умови зберігання та строки придатності: зберігати за температури від -4 °С до 6 °С та відносній вологості повітря від 80 % до 90 %. Строк придатності сирів фасованих з моменту відкривання герметичного пакування за температури зберігання не вище 6°С та відносної вологості повіт-ря від 80% до 90% включно- не більше ніж 5 діб, щільно загорнутим у плівку, що дозволена для контакту з харчовими продуктами центральним органом влади у сфері державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства. Виробник: ТОВ "КЛУБ СИРУ". Країна виробництва: Україна. Адреса виробничих потужностей: Енергетиків, 153, м. Канів, Черкаський р-н, Черкаська обл., Україна, 19003 Тел: +38 (04736) 3-92-52. Експлуатаційний дозвіл: 23-07-41 МР. Вміст ГМО: не містить вказаної речовини. Маса нетто: 270 г. Термін придатності : 120 діб.