Соєві соуси є вдалим доповненням до багатьох страв не лише японської кухні. Їх можна використовувати як заправку для салатів, маринад для м'яса та риби, додаток до гарнірів. Соєвий соус Торчин Теріякі впорається з будь-яким з цих завдань, однак його пікантний смак найкраще пасує для приготування м'яса та риби. Для цього достатньо замаринувати м'ясо чи рибу в соєвому соусі, приготувати зручним для вас способом та насолоджуватися смаком. А пляшки великого формату вистачить на всі найсміливіші кулінарні експерименти. Може містити селеру, яєчні продукти, молочні продукти, гірчицю, кунжут. Склад: вода питна, сіль кухонна харчова, порошок соєвого соусу, ароматизатор, цукор, оцет спиртовий.