Крем для збивання на рослинній основі, жирність 26%, солодкий, т.м. «ARO». UHT пастеризований. Склад: вода, повністю гідрогенізований рослинний жир (пальмовий), цукор, молочний білок, стабілізатори: сорбітол, Е463; емульгатори: Е472e, соєвий лецитин (Е322), Е472b; сіль, ароматизатор, фосфат натрію, фосфат калію, барвник: Е160а. Використання: перед збиванням охолодити, температура збивання від +8 °C до +12 °C. Збивати до утворення необхідної консистенції крему. Збитий крем зберігати в закритій ємності охолодженим. Інформація для алергіків: містить лактозу та може містити сліди арахісу. Не містить ГМО. Поживна цінність на 100 г продукту: енергетична цінність – 1254 кДж / 303 ккал; жири – 26 г, з яких насичені – 23,7 г; вуглеводи – 16,5 г, з яких цукри – 10,8 г; білки – 0,7 г; сіль – 0,3 г. Термін придатності: 12 місяців. Дата виробництва та номер партії: вказано на упаковці. Умови зберігання: закритий пакет зберігати при температурі від +4 °C до +20 °C у сухому місці. Відкритий пакет зберігати в холодильнику, використати протягом 3 діб. Імпортер: ТОВ «Продімп», Україна, 03037, м. Київ, просп. Лобановського Валерія, буд. 4-Г, оф. 211А, каб. 8, тел.: 044-275-73-95. Виробник: CREMIO JSC / КРЕМIO, бул. Іліянці, 15, 1220 – Софія, Болгарія, тел.: +359 2 931 1087. Об’єм: 500 мл ℮.