Вермішель Мівіна Street Food Yakisoba для смаження зі смаком пряної качки 119г. Склад: вермішель яєчна 85.7% (борошно з твердих сортів пшениці (містить глютен), яйця), овочі сушені 4.2% (цибуля, морква 1.3%, капуста, цибуля порей 0.4%, перець солодкий 0.3%), сіль йодована, цукор, ароматизатори (у тому числі ароматизатор (містить екстракт ячмінного солоду (містить глютен))), барвник (цукровий колер I), екстракт дріжджів у порошку (екстракт дріжджів, сіль кухонна), білок рослинний гідролізований (глютен пшеничний, сіль кухонна, олія соняшникова), м`ясо качки в порошку (м`ясо качки 0.4%, антиоксидант (екстракт розмарину)), м`ясо курки в порошку (м`ясо курки, сіль йодована, антиоксидант (екстракт розмарину)), регулятор кислотності (лимонна кислота), перець чилі 0.2%, жир курячий (жир курячий, антиоксидант (екстракт розмарину)), порошок соєвого соусу (соя, пшениця (містить глютен), сіль кухонна, мальтодекстрин), крохмаль кукурудзяний. Енергетична цінність продукту: 1516кДж/100г, 358ккал/100г. Поживна (харчова) цінність продукту: білки - 15г/100г, жири - 2.7г/100г, насичені жири - 0.8г/100г, вуглеводи - 66г/100г, з них цукри - 5.4г/100г, сіль - 3.1г/100г. Рекомендований спосіб приготування/вживання: 1. У сковорідці закип`яти 400мл води. 2. Засипай вермішель і готуй 5 хв., доки не випарується вода. 3. Додай 2 столові ложки олії, перемішай і смаж ще 2 хв. 4. Смачного, Якісоба готова!. Умови зберігання: зберігати за температури +6..+30ºC. Сухе місце. Термін придатності: 1 рік. Країна виробник: Словаччина. Виробничі потужності та адреса виробничих потужностей: Nestle Slovensko, S.r.o, вул. Кошовська, 11, Промисловий р-н, м. Пр`євідза, Словацька Республіка, 971 01. Імпортер та адреса імпортера: ТОВ Нестле Україна, вул. Велика Васильківська, буд. 139, м. Київ, Україна, 03150. Маса нетто: 119г.