Торгова марка | METRO CHEF |
Вага, кг | 5 |
Італійці дуже серйозно ставляться до вибору типу борошна, в залежності від того що саме вони хочуть приготувати. Все італійське борошно відрізняється за типом використаної пшениці і ступенем її помолу. Наприклад farina di grano tenero– борошно з м'якої пшениці. Серед м’яких видів пшениці виділяють типи за признакам зольності - кількості мінеральних речовин. Чим менший цей показник тим вища якість. Тип «00» - на першому місці згідно даної характеристики. Також для виготовлення «00» використовують лише внутрішню частину зерна (ендосперм). Даний тип борошна, через високий ступень водопоглинання та замішування, якнайкраще підходить для приготування піци, фокачі та домашньої випічки. ТМ "METRO Chef" - інгредієнти для твоєї пристрасті.