Глазур Добрик Блискучий метеорит перламутрова в асортименті 75г. Склад: глазур Аквамаринова: цукор, глюкозний сироп, барвники штучні: Е133, Е171. Глазур Ясно-пурпурова: цукор, глюкозний сироп, барвники штучні: Е124, Е171. Глазур Шоколадне золото: цукор, глюкозний сироп, какао-порошок зі зниженим вмістом жиру (10-12%) алкалізований, барвники штучні: Е171, Е172. Енергетична цінність продукту: 1663/1663/1655кДж/100г, 391/391/390ккал/100г. Поживна (харчова) цінність продукту: білки - 0/0/1.3г/100г, жири - 0/0/0.7г/100г, насичені жири - 0/0/0.4г/100г, вуглеводи - 97.8/97.8/94.5г/100г, з них цукри - 56.5/56.5/51.6г/100г, сіль - 0/0/0г/100г. Рекомендований спосіб приготування/вживання: 1. Змішайте глазур з 20-25мл води кімнатної температури (за необхідності додайте ще 2-3мл води). 2. Для рівномірного покриття, підготовлену глазур залиште, періодично помішуючи, ще на 20 хвилин. 3. Нанесіть готову глазур на поверхню кондитерського виробу. Отримана глазур розрахована для прикрашання 12 мафінів або торта діаметром 26см. Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж +25ºC і відносній вологості повітря не більше 75%. Термін придатності: 731 день. Країна виробник: Україна. Виробничі потужності та адреса виробничих потужностей: ТОВ Нова-Пак, вул. Адамківська, 7, с. Зоря, Рівенський р-н, Рівненська обл., Україна, 35314. Маса нетто: 75г.