Чай Rioba Кенійський чорний байховий 250г. Склад: чай чорний байховий кенійський листовий. Рекомендований спосіб заварювання: чайник сполоснути кип`яченою водою. Насипати чай з розрахунку 1 чайна ложка на кожну чашку (150-200мл) плюс одна на чайник. Залити кип`яченою водою, доведеною до температури 100°C. Настоювати 5-7хв. Умови зберігання: зберігати у сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, які не мають стороннього запаху, за відносної вологості повітря не більше ніж 70%. Термін зберігання: 24 місяця. Місце вирощування чайного листа: Кенія. Країна виробник: Україна. Виробник та адреса потужностей виробництва: АТ Мономах, вул. Комунальна, 10, смт. В. Димерка, Броварський р-н, Київська обл., Україна, 02442. Вага нетто: 250мл.