Праліне в глазурі з молочного шоколаду (25%) та шоколадним декором (3%) ТМ «Henry Lambertz» Склад: шоколад МОЛОЧНИЙ (30%), ПШЕНИЧНЕ борошно, цукор, сироп глюкозно-фруктозний (ПШЕНИЧНИЙ), какао-масло, какао терте, МОЛОЧНА сироватка суха, МОЛОКО сухе знежирене, жир вершковий (МОЛОКО), соняшникова олія, розпушувачі (E503, E500, E450) , вологоутримуючі агенти (E420, E422), лактоза (МОЛОКО), спеції, емульгатори (СОЄВИЙ ЛЕЦИТИН, Е476), барвник (Е150c), регулятор кислотності (E330), сіль. ПРОДУКТ МОЖЕ МІСТИТИ ГОРІХИ, АРАХІС, КУНЖУТ, ЯЙЦЯ, ЛЮПИН ТА ІНШІ ЗЛАКИ (ЩО МІСТЯТЬ ГЛЮТЕН). Мінімальний вміст какао-продуктів у молочному шоколаді 30 %. ПРОДУКТ МОЖЕ МІСТИТИ ГОРІХИ, АРАХІС, ЯЙЦЯ, ЛЮПИН, ГІРЧИЦЮ, НАСІННЯ КУНЖУТУ ТА СОЮ. Поживна цінність на 100 g (г) продукту: Енергетична цінність 1670 kJ (кДж)/399 kcal (ккал). Жири 9,5 g (г). з них насичені 5,4 g (г). Вуглеводи 70,0 g (г). з них цукри 39,3 g (г). Білки 7,1 g (г). Сіль 0,08 g (г) Країна походження : Німеччина. Краще спожити до: DD.MM.RRRR Номер партії: szarża Умови зберігання: зберігати у сухому прохолодному місці. Виробник: Аахенер Прінтен- унд Шоколаденфабрік Генрі Ламберц ГмбХ енд Ко. КГ, Д-52001, м. Аахен, Німеччина. Імпортер: ТОВ "Метро Кеш енд Кері Україна", 02140, Україна, м. Київ, Проспект П. Григоренка, буд. 43. З питань щодо продукту звертайтесь за тел. гарячої лінії імпортера 0800 501 401 (безкоштовно в межах України). Маса нетто: 250г