Кава Ferarra Horeca натуральна смажена в зернах 2кг. Склад: кава Робуста індійська смажена в зернах, кава Арабіка бразильська смажена в зернах. Рекомендований спосіб приготування/вживання: зерна кави помолоти, 1 порцію меленої кави (1 десертна ложка) засипати у джезву (турку), залити водою, варити на повільному вогні до першого закипання. Дати настоятися 5-7 хвилин. Цукор, молоко - за смаком. Для заварювання в чашці: дві чайні ложки меленої кави залийте окропом та дайте настоятися декілька хвилин. Термін придатності: 548 днів. Країна виробник: Україна. Виробничі потужності та адреса виробничих потужностей: АТ Мономах, вул. Промислова, 33-А, смт Велика Димерка, Броварський р-н, Київська обл., Україна, 07442. Маса нетто: 2000г.