Торт Tarta Esterhazу повітряно-горіховий з мигдалем 430г. Склад: цукор, білок яєчний (сирий), паста кондитерська біла (жир рослинний: олія пальмоядрова та кокосова повністю гідрогенізовані, олія соняшникова, цукор, вода питна, патока, сироватка молочна суха, лактоза, жир молочний, декстроза, емульгатори: моно- та дигліцериди жирних кислот, лецитин соєвий, консервант сорбат калію, стабілізатор ксантанова камедь, ароматизатор “Білий шоколад”, сіль кухонна, ароматизатор ванілін), емульсія рослинних жирів ((вода питна, повністю гідрогенізована пальмоядрова олія 26%, цукор, комплексна харчова добавка (стеароїл-2-лактилат натрію, моно-та дигліцериди жирних кислот, гідроксипропілметилцелюлоза, целюлоза, фосфати натрію, ефіри полігліцеридів і жирних кислот, цитрат натрію, натрієва сіль карбоксиметилцелюлози, загусник желатин, кислота лимонна, етилендіамінтетраацетат кальцію-натрію, гуарова камедь, складні ефіри жирних кислот аскорбінової кислоти), декстроза, вологоутримуючий агент сорбітол, емульгатор поліоксиетиленсорбітан моностеарат Твін-60, консервант сорбат калію, сіль кухонна, регулятор кислотності кислота лимонна, ароматизатор “Ваніль-вершки”)), масло вершкове селянське, ядра горіхів мигдалю 6.4%, борошно пшеничне вищого сорту, мигдальні слайси 3.4%, суміш для крему заварного (цукор, крохмаль модифікований картопляний, декстроза, сироватка молочна суха, жир рослинний пальмовий повністю гідрогенізований, глюкозний сироп сухий, загущувачі: альгінат натрію, каррагінан, емульгатори: ефіри оцтової кислоти моно- та дигліцеридів жирних кислот, ефіри молочної кислоти моно- та дигліцеридів жирних кислот, ефіри цукрози та жирних кислот, сіль кухонна, антиспікаючий агент карбонат кальцію, молочний білок, ароматизатори: ванільний, масляний, молочний, барвник натуральний бета-каротин), молоко незбиране згущене з цукром (молоко знежирене, цукор білий (13.98%), вершки, цукор молочний), паста кондитерська ((цукор, жир рослинний (частково гідрогенізовані олії: пальмова, соєва, ши, у змінних пропорціях, олія кокосова повністю гідрогенізована), вода питна, патока, какао-порошок зі зниженим вмістом жиру 10-12%, сироватка молочна суха, какао терте, молоко сухе незбиране, молоко сухе знежирене, жир молочний, декстроза, емульгатори: моно- та дигліцериди жирних кислот, лецитин соєвий, консервант сорбат калію, стабілізатор ксантанова камедь, ароматизатор “Шоколад”, сіль кухонна, ароматизатор ванілін)), пудра цукрова, консервант сорбінова кислота, бренді, есенція ванільна, регулятор кислотності лимонна кислота. Без ГМО. Енергетична цінність продукту: 1690кДж/100г, 403ккал/100г. Поживна (харчова) цінність продукту: білки - 7.1г/100г, жири - 18г/100г, насичені жири - 9.9г/100г, вуглеводи - 53г/100г, з них цукри - 45г/100г, сіль - 0.2г/100г. Умови зберігання: зберігати за температури +6 (+/-2)ºC. Зберігати в холодильних шафах та камерах. Термін придатності: 10 днів. Країна виробник: Україна. Оператор ринку: ТОВ Ла Тарта, вул. Чернігівська, 51, м. Київ, Україна, 02002. Маса нетто: 430г.