Торт Nonpareil Київський Фьюжн з журавлиною 300г. Склад: цукор білий кристалічний, крем-сир вершковий (15.8%) (вершки 58.1%, молоко знежирене 36.1%, молоко сухе знежирене 4.7%, сіль кухонна, стабілізатори: гуарова камедь, камедь бобів ріжкового дерева, ксантанова камедь, молочні ферменти), молоко незбиране згущене з цукром (молоко коров`яче незбиране, молоко знежирене, цукор, цукор молочний), масло вершкове, ядра горіха фундук смажені (8.3%), борошно пшеничне в/г, меланж (яйце куряче), журавлина сушена (5.2%), сухий яєчний білок, згущувач (модифікований крохмаль, альгінат натрію), консервант сорбінова кислота. Без ГМО. Енергетична цінність продукту: 1520.76кДж/100г, 364.08ккал/100г. Поживна (харчова) цінність продукту: білки - 8.3г/100г, жири - 12.6г/100г, насичені жири - 3.5г/100г, вуглеводи - 54.3г/100г, з них цукри - 25.6г/100г, сіль - 0.2г/100г. Рекомендований спосіб приготування/вживання: продукція може підлягати заморожуванню. Рекомендації щодо умов та строків дефростації: заморожені вироби кондитерські дефростують (розморожують) за температури +6 (+/-2)°C протягом 4-5 годин. Застереження/заходи безпеки: заборонено змінювати умови зберігання після обраного режиму дефростації. Заборонено повторне заморожування продукту. Умови зберігання: зберігати за температури +6 (+/-2)ºC і відносній вологості повітря не більше 75%. Зберігати в холодильних шафах та камерах. Термін придатності: 16 днів. Температура зберігання додаткового терміну придатності: зберігати за температури не вищої ніж -18ºC. Додатковий термін придатності: 6 місяців. Країна виробник: Україна. Виробник та адреса виробника: ТОВ Бріошь, вул. Білої Зіни, буд. 165, кв. 8, кімн. 5, м. Самар, Дніпропетровська обл., Україна, 51200. Адреса виробничих потужностей: просп. Богдана Хмельницького, 106 а, м. Дніпро, Україна, 49033. Маса нетто: 300г.