Вироби високо ступеня готовності. ТУ У 10.7-05511001-005. Склад: вода питна, борошно пшеничне першого сорту, овес термооброблений (11,2%), борошно житнє обдирне, вівсяні висівки (6,2%), сироп цукровий, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонна, клейковина пшенична, пластівці вівсяні (1,25%), суміш хлібопекарська (вода, цільнозмелене зброджене житнє борошно, продукти бродіння: молочна та оцтова кислота, сіль кухонна, солодовий екстракт), поліпшувач хлібопекарський (пшенична клейковина, рослинна олія (пальмова, ріпакова), пшеничне борошно, клейстеризоване пшеничне борошно, регулятор кислотності: аскорбінова кислота). Може містити сліди кунжуту, яєчних продуктів, горіхів, селери, гірчиці, люпину, арахісу. Енергетична цінність: 991,0 кДж (kJ) / 237,0 ккал (kcal); Жири - 1,6 г (g), з них насичені - 0,4 г (g); Вуглеводи - 45,3 г (g), з них цукри - 6,4 г (g); Білки - 8,5 г (g); Сіль - 1,4 г (g).Строк придатності та умови зберігання: за температури не вищої ніж мінус 180С - не більше ніж 6 місяців. Температура в товщі виробу: не вище ніж мінус 7°С. Транспортування здійснюють автомобілями-рефрижераторами за температури не вищої ніж мінус 180С. Спосіб підготовки до споживання: розморожувати при температурі 20-25°C протягом 90 хв (min) та випікати в конвекційній печі за температури 200-210°С протягом 3-5 хв (min). Оператор ринку: ПрАТ “Концерн Хлібпром”. Місцезнаходження оператора ринку: вул. Хлібна, 2, м. Львів, 79035, Україна, тел. +38 (032) 2977270. Безкоштовна гаряча лінія 0 800 508 900. Найменування та адреса потужностей виробництва: ВП “Львівський хлібозавод №5” вул. Хлібна, 2, м. Львів, 79035, Україна. Маса нетто: 360 г.