Багет Французький 335г. Склад: борошно пшеничне, вода, рідкі дріжджі, йодована сіль, пшеничний глютен, антиоксидант: аскорбінова кислота. Калорійність на 100г продукту: 1027кДж/245ккал. Поживна цінність на 100г продукту: білки – 8.7г, жири – 1г, з них насичені – 0.2г, вуглеводи – 49г, з них цукри – 1.2г, сіль – 1.4г. Спосіб приготування: вироби необхідно розморозити протягом 20 хв. за кімнатної температури (20-25⁰С) (повторно не заморожувати), після того випікати в печі за температури 210⁰С протягом 7-10 хв. Остудити перед вживанням. Строк придатності до споживання випечених виробів – 1 доба (24 год). Умови зберігання: зберігати в морозильній камері за температури мінус 18⁰С. Дату вжити до дивитися на упаковці. Країна походження: Румунія. Виробник та адреса виробничих потужностей: SC La Loraine SRL, Страда Ламінорістілор нр. 151, Кампія Турчіі, Румунія. Імпортер: ТОВ "Метро Кеш енд Кері Україна", проспект П. Григоренка, буд. 43, м. Київ, Україна, 02140. Маса нетто: 335г.