Рецепт хліба «Кампань» залишається незмінним упродовж багатьох років. Він і простий і складний водночас. Простий, адже містить мінімум інгредієнтів, а складний тому що має тривалий процес виготовлення.. Тісто на заквасці для хліба «Кампань» вистоюється протягом багатьох годин, що забезпечує яскравий пшеничний аромат та насичений смак. Склад: Борошно пшеничне в/г, вода питна, борошно пшеничне 1/г, закваска пшенична 2% (борошно пшеничне в/г, вода питна, мезофільни бактерії), борошно житнє обдирне, клейковина пшенична, сіль кухонна екстра, поліпшувач хлібопекарський (містить пшеничну клейковину). Містить ГЛЮТЕН. Може містити сліди: МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ, ЯЄЧНИХ ПРОДУКТІВ, СОЇ, ГОРІХІВ, КУНЖУТУ. Калорійність: 226,6. Харчова цінність: Білки – 6,7 (г), Жири – 0,9 (г), Вуглеводи - 41,2 (г). Строк придатності готового виробу: 36 годин. Маса готового виробу: 0,300 гр. ТОВ "Еко Хліб". Юр. адреса виробника: вул. Світлицького, буд. 35, оф. 108/4 м. Київ, 04123, Україна. Адреса потужностей: вул. Бориспільська, 9, м. Київ, 02099, Україна.