Багет "Паризький" 0,25 кг НФ, заморожений. Склад: борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонна, поліпшувач хлібопекарський (пшеничне борошно, глюкоза, соєве борошно, пшеничне солодове борошно, антиоксидант: аскорбінова кислота), закваска суха (суха пшенична закваска, дріжджі сухі, антиоксидант: аскорбінова кислота), поліпшувач хлібопекарський (клейковина пшенична, крохмаль пшеничний, борошно кукурудзяне, стабілізатор: гуарова камедь, поліпшувач борошна: аскорбінова кислота). Може містити сліди кунжуту, яєчних продуктів, молокопродуктів, горіхів, селери, гірчиці, люпину, арахісу. Умови зберігання: за температури не вищої ніж мінус 18 °С. Строк придатності (включаючи строки придатності після відкриття пакування): Не більше ніж 6 місяців за температури не вищої ніж мінус 18 °С, строк придатності після підготовки до споживання (випікання) 24 год за температури (18±5)ºС та відносної вологості повітря не вищої ніж 75%. Енергетична цінність: 259ккал/1084кДж, Білки - 8,6г, вуглеводи - 53,9г, в т.ч. цукри - 1,06г, жири - 1,1г, сіль - 1,1г. Найменування та повна адреса виробника та потужностей виробництва: Оператор ринку: ПрАТ «Концерн Хлібпром». Безкоштовна гаряча лінія: 0 800 508 900. Місце знаходження оператора ринку: вул. Хлібна, 2, м. Львів, 79035, Україна, Тел. + 38 (032) 297 72 70. Позначення, найменування та адреса потужностей виробництва: 2. ВП «Львівський хлібзавод №1», Вул. Городоцька, 168, м. Львів, 79022, Україна. Країна: Україна. Маса нетто: 250г.