Батон Вінницький нарізаний 0,35 кг. ТУ У 10.7-05511001-005. Маса нетто: 350 г (g). Допустимі відхилення в меншу сторону: 3,0%. Склад: борошно пшеничне вищого сорту (72,6%), вода питна, цукор білий, олія соняшникова нерафінована, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонна, поліпшувач (емульгатори ефіри гліцерину,диацетилвинної та жирних кислот, борошно пшеничне, протикомкуючий агент карбонат кальцію, ферменти ( амілази, ксиланази, фосфолипази), антиоксидант аскорбінова кислота, поліпшувач борошна L-цистеїн). Може містити сліди сої, молокопродуктів яєчних продуктів, кунжуту, горіхів, селери, гірчиці, люпину, арахісу. Поживна цінність на 100 г (g) продукту: енергетична цінність 1167,0 кДж (kJ) / 279,0 ккал (kcal); жири 3,0 г (g), з них насичені 0,4 г (g), вуглеводи 54,3 г (g), з них цукри 5,1 г (g), білки 7,7 г (g), сіль 1,1 г (g). Умови зберігання: зберігати за температури не нижче ніж +6ºС та не вище ніж +28ºС, та відносної вологості повітря від 65% до75%. Оператор ринку: ПрАТ “Концерн Хлібпром”. Місцезнаходження оператора ринку: вул. Хлібна, 2, 79035, Україна, тел. (032) 2977270. Безкоштовна гаряча лінія: 0 800 508 900