Вироби Levada з витяжного тіста філло з грибами заморожені 20*120г/уп. Склад: начинка (гриби печериці варені - 54%, жир кондитерський (рослинні олії та жири (рафіновані, дезодоровані, вибілені), пальмова олія, соняшникова олія, емульгатор моно- і дигліцериди жирних кислот, суміш натуральних токоферолів), вода питна, цибуля ріпчаста смажена (цибуля ріпчаста свіжа, олія соняшникова рафінована дезодорована), борошно манне екструдоване, молоко сухе незбиране, сіль кухонна, добавка комплексна (загущувачі (Е461, Е466), глютен), перець чорний мелений, смаковий препарат (дектроза, підсилювачі смаку (Е621, Е627, Е631), ароматизатор грибів)), тісто (борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, олія соняшникова рафінована дезодорована, крохмаль кукурудзяний, сіль кухонна, цукор, клейковина пшенична, поліпшувач), льєзон (меланж яєчний, вершки, вода питна), посипання (насіння льону коричневого, ядро соняшника). Енергетична цінність продукту: 1108кДж/100г, 265ккал/100г. Поживна (харчова) цінність продукту: білки - 4.8г/100г, жири - 16г/100г, насичені жири - 5.5г/100г, вуглеводи - 25.6г/100г, з них цукри - 2.5г/100г, сіль - 1.1г/100г. Рекомендований спосіб приготування/вживання: звільнити вироби від зовнішного пакування, не розморожуючи, викласти на деко. Нагріти духовику до температури 210°C та випікати за температури 180-185°C протягом 17-25 хв. до золотистого кольору. При подальшому пакуванні випеченого виробу в індивідуальний пакетик, попередньо дати виробу охолонути при кімнатній температурі протягом 60-90 хв. Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж -18ºC. Термін придатності: 9 місяців. Країна виробник: Україна. Виробничі потужності та адреса виробничих потужностей: ТОВ Торговий Дім Левада, вул. Середня, 36, м. Одеса, Україна, 65091. Кількість: 20шт. Маса нетто: 2400г.