Вироби Levada з витяжного тіста філло з вишнею заморожені 20*120г/уп. Склад: начинка (наповнювач Вишня (вишня (65%), цукор, вода питна, крохмаль модифікований, ароматизатор Вишня, барвник харчовий Понсо, консервант сорбінова кислота), жир кондитерський (рослинні олії та жири (рафіновані, дезодоровані, вибілені), пальмова олія, соняшникова олія, емульгатор моно- і дигліцериди жирних кислот, суміш натуральних токоферолів)), тісто (борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, олія соняшникова рафінована дезодорована, крохмаль кукурудзяний, сіль кухонна, цукор, клейковина пшенична, поліпшувач), льєзон (вода питна, комплексний препарат Льэзон (борошно пшеничне, мальтодекстрин, казеїнат, загущувач Е466), олія соняшникова рафінована дезодорована), штрайзерна крихта (борошно пшеничне, пудра цукрова, рослинні олії та жири (рафіновані, дезодоровані, відбілені): пальмова олія, соняшникова олія, вода питна, емульгатори моно- та дигліцериди жирних кислот, соєвий лецитин, сіль, регулятор кислотності лимонна кислота, консерванти сорбінова кислота, сорбат калію, ароматизатор масло вершкове, барвник бета-каротин). Енергетична цінність продукту: 1223кДж/100г, 293ккал/100г. Поживна (харчова) цінність продукту: білки - 3.5г/100г, жири - 15.6г/100г, насичені жири - 6.2г/100г, вуглеводи - 34.5г/100г, з них цукри - 12.9г/100г, сіль - 0.5г/100г. Рекомендований спосіб приготування/вживання: звільнити вироби від зовнішного пакування, не розморожуючи, викласти на деко. Нагріти духовику до температури 210°C та випікати за температури 180-185°C протягом 17-25 хв. до золотистого кольору. При подальшому пакуванні випеченого виробу в індивідуальний пакетик, попередньо дати виробу охолонути при кімнатній температурі протягом 60-90 хв. Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж -18ºC. Термін придатності: 9 місяців. Країна виробник: Україна. Виробничі потужності та адреса виробничих потужностей: ТОВ Торговий Дім Левада, вул. Середня, 36, м. Одеса, Україна, 65091. Кількість: 20шт. Маса нетто: 2400г.