Різотто з томатами та базиліком з рису сорту арборіо для приготування італійської страви. Склад: рис арборіо 91%, томати сушені 3%, овочі сушені 5% (цибуля ріпчаста, часник), базилік сушений 1%. Калорійність (енергетична цінність) в 100г продукту: 337 ккал (1410 кДж). Харчова (поживна) цінність у 100г продукту: Білки - 6.7г., Жири - 1.5г., Вуглеводи - 74г. Умови зберігання: зберігати за температури від 0°C до 20°C - 1 рік. Зберігати в сухому місці. Виробник: ТОВ ФАБРИКА БАКАЛЕЙНИХ ПРОДУКТІВ. Країна виробництва: Україна. Адреса виробничих потужностей: місто Сквира, Білоцерківський район, Київська область, 09000, Україна. Вміст ГМО: Не містить вказаної речовини. Маса нетто: 200г. Спосіб приготування: 1. Поставити ємкість з товстим дном на плиту, налити 3 ст.л рослинної олії, всипати вміст пакету та нагрівати суміш декілька хвилин, помішуючи, щоб овочі не підгоріли; 2. Додати 60-80 мл білого сухого вина і помішуючи дати йому випаруватися; 3. Взяти 600-700 мл води чи бульйону, влити до суміші частину (300-350 мл), додати сіль, перець за смаком, перемішати та довести до кипіння; 4. У міру вбирання рідини поступово додавати другу частину води чи бульйону, помішуючи. Готувати 20-25 хвилин на слабкому вогні; 5. Зняти з вогню, додати вершкового масла, дати настоятися 5 хв. Перед подачею на стіл додати натертий твердий сир Пармезан за смаком.