Набір для приготування Katana WOK локшини соба в соусі Блек Пеппер 3-4 порції 470г. Склад: локшина гречана Соба: борошно пшеничне, борошно гречане, вода питна, сіль харчова. Соус Блек Пеппер WОК: соус соєвий (сіль, соєві боби, борошно пшеничне, вода, цукор, загущувач мальтодекстрин), цукор, вода, крохмаль, томатна паста, сіль, білок рослинний гідролізований, перець чорний мелений, дріжджовий екстракт, часник гранульований, стабілізатор ксантанова камедь, барвники: цукровий колер, аннато, підсилювачі смаку і аромату: Е621, Е627, Е631, консерванти: Е202, Е211, регулятор кислотності лимонна кислота. Гриби сушені Fungus Black White. Перець чилі пластівці. Суміш спецій: цибуля ріпчаста смажена, модифікований крохмаль, олія рафінована пальмова, насіння кунжутне смажене біле, водорості смажені Норі. Енергетична цінність продукту: 1319/355.1/715/887.6/2191.2кДж/100г, 314/84.9/170.77/212/523.7ккал/100г. Поживна (харчова) цінність продукту: білки - 10/1.2/4.6/15/23.56г/100г, жири - 1/0.01/0.7/12/37.7г/100г, насичені жири - 0.5/0/0/2/0.94г/100г, вуглеводи - 67.2/20.4/79.4/11/19.64г/100г, з них цукри - 2/12.7/0/5/0.12г/100г, сіль - 0.32/4.9/0.115/0/0.66г/100г. Рекомендований спосіб приготування/вживання: 1. У розігріту WOK пательню або глибокий посуд великого діаметру та плоским дном додати олію. 2. Занурити куряче м`ясо та обсмажити на середньому вогні до золотистого кольору близько 2-3 хв. 3. Додати свіжі нарізані овочі, імбир та часник та обсмажити ще 2 хв. у пательні. 4. Додати промиту локшину, WOK соус Блек пеппер і, помішуючи, обсмажувати ще 1.5 хв. 5. Локшину посипати сухими приправами, перцем. 6. Страва готова до подачі. Умови зберігання: зберігати за температури +2..+25ºC і відносній вологості повітря не більше 75%. Термін придатності: 12 місяців. Країна виробник: Україна. Виробничі потужності та адреса виробничих потужностей: ТОВ Лінія смаку, вул. Броварська, буд. 4, с. Проліски, Бориспільський р-н., Київська обл., Україна, 08322. Маса нетто: 470г.