Набір для приготування суші Katana для 4 осіб 700г. Склад: рис для суші: рис круглозернистий. Листи Норі: водорості морські сушені. Соус соєвий: вода підготовлена, сіль кухонна, цукор, соус соєвий згущений (сіль кухонна, соєві боби, борошно пшеничне, вода, цукор, барвник цукровий колер, підсилювач смаку і аромату глутамат натрію, загущувач мальтодекстрин, підсилювачі смаку і аромату: інозінат натрію, гуанілат натрію; консервант сорбат калію), білок рослинний гідролізований, регулятор кислотності лимонна кислота, підсилювачі смаку і аромату: глутамат натрію, інозінат натрію, гуанілат натрію, консерванти: бензоат натрію, сорбат калію, барвники: цукровий колер, жовтий сонячний захід. Заправка для рису: вода підготовлена, цукор, сироп глюкозно-фруктозний, сіль кухонна, регулятор кислотності оцтова кислота, підсилювачі смаку та аромату: глутамат натрію, інозінат натрію, гуанілат натрію, консервант бензоат натрію, рисовий концентрат, екстракт солоду (солод ячмінний, вода, солод житній). Імбир рожевий маринований з підсолоджувачами: корінь імбиру, вода підготовлена, сіль кухонна, регулятори кислотності: лимонна кислота, оцтова кислота, консервант сорбінова кислота, підсилювач смаку і аромату глутамат натрію, підсолоджувачі: аспартам (є джерелом фенілаланіну), ацесульфам калію, сахарин, барвник спеціальний червоний. Хрін-порошок Васабі: хрін мелений, крохмаль пшеничний, глюкоза, соєва клітковина, ізолят соєвого білка, гірчиця суха, барвники: діамантовий синій, тартразин. Енергетична цінність продукту: 1494/1445/122.1/732/372/847кДж/100г, 357/345/29.3/175/89/202.4ккал/100г. Поживна (харчова) цінність продукту: білки - 7.14/44/0.29/0/2/5.1г/100г, жири - 2.38/0/0/0/0.03/1.3г/100г, насичені жири - 0/0/0/0/0.01/0.04г/100г, вуглеводи - 78.57/42/7.27/45.8/18/40г/100г, з них цукри - 0.83/13.4/6.84/45.8/0.4/17.3г/100г, сіль - 0.1/0.7/11.25/4.3/2.7/0г/100г. Рекомендований спосіб приготування/вживання: готуємо рис (на 4 персони): 1. Промиваємо рис до чистої води. 2. Заливаємо 300г рису 350мл води в посуді з товстим дном. Доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні 15-20хв. під закритою кришкою. 3. Вимикаємо, залишаємо на 15хв., не відкриваючи кришку. Заправляємо та охолоджуємо рис: 1. Перекладаємо рис у глибокий посуд. 2. Додаємо рисову заправку. Обережно перемішуємо плавними рухами, не пошкоджуючи зернятка. 3. Викладаємо рис тонким шаром на тарілку, щоб остудити до кімнатної температури. 4. Охолоджений рис накриваємо чистим, вологим рушником, щоб рис не висихав. Крутимо роли: 1. Нарізаємо огірок/авокадо, рибу/креветку (на ваш вибір) невеликими смужками. 2. Розподіляємо рис на поверхні листа норі тонким шаром, не доходячи до одного з країв на 1.5см. 3. По центру, вздовж усього рису викладаємо начинку: рибу/креветку, огірок/авокадо (на ваш вибір). 4. Змочуємо вільний від рису край листа норі водою - так рол краще склеїться. 5. Згортаємо рол та розрізаємо на 6-8 шматочків. Готуємо васабі: 1. Змішуємо 15г сухого васабі з 15-20мл води. Ретельно перемішуємо до отримання однорідної маси. Умови зберігання: зберігати за температури +2..+25ºC і відносній вологості повітря не більше 75%. Термін придатності: 12 місяців. Країна виробник: Україна. Виробничі потужності та адреса виробничих потужностей: ТОВ Лінія смаку, вул. Броварська, буд. 4, с. Проліски, Бориспільський р-н., Київська обл., Україна, 08322. Маса нетто: 700г.