Від кухаря-гурмана до продавця вуличної їжі і шеф-кухаря - всі вони стикаються з однією і тією ж проблемою при приготуванні свіжих устриць: солоні делікатеси необхідно відкрити перед вживанням. Через підвищений ризик отримання травм це слід робити не звичайним ножем, а спеціальним для цієї мети устричним ножем. Його стійке і в той же час загострене лезо ножа з високоякісної нержавіючої сталі проникає в так званий шарнір устриці, так що раковина злегка розповзається. Потім акуратно розріжте верх молюска і подавайте устрицю без верхньої плоскої раковини. Завдяки широкому лезу устричний ніж ідеально підходить для розподілу на шматки особливо твердих сирів, таких як Пармезан, Пекоріно або Грюйєр. Зручний помічник з пластиковою ручкою має довжину 15 см і легко очищається вручну після використання. Термін придатності необмежено. Виробник - Fackelmann GmbH & Co KG, Німеччина, м. Херсбрук, вул.Себастіана Факельманна 6. Вироблено в Китаї