Лечо Ніжин 450г. Склад: перець солодкий свіжий 50%, томатний соус 50% (паста томатна 24.8%, вода питна, цукор білий, сіль кухонна, регулятор кислотності кислота оцтова). Енергетична цінність продукту: 274кДж/100г, 65ккал/100г. Поживна (харчова) цінність продукту: білки - 1.8г/100г, жири - 0г/100г, насичені жири - 0г/100г, вуглеводи - 13.7г/100г, з них цукри - 13.4г/100г, сіль - 1.8г/100г. Умови зберігання: зберігати за температури 0..+25ºC і відносній вологості повітря не більше 75%. Термін придатності: 3 роки. Температура зберігання після відкриття продукту: зберігати за температури 0..+6ºC. Термін придатності після відкриття продукту: 72 години. Країна виробник: Україна. Виробничі потужності та адреса виробничих потужностей: ТОВ Ніжинський консервний завод, вул. Шевченка, 160, м. Ніжин, Чернігівська обл., Україна, 16610. Маса нетто: 450г.