Здобне пісочне печиво має форму ребристого батончика, середина якого заповнена яблучним повидлом. Склад: борошно пшеничне вищого сорту, повидло яблучне (пюре яблучне, цукор, консервант бензоат натрію), жир рослинний (пальмова олія), пудра цукрова, сироп інвертний (цукор, регулятор кислотності лимонна кислота), порошок яєчний, патока, ароматизатор, сіль кухонна, розпушувачі тіста: гідрокарбонат натрію, гідрокарбонат амонію; барвник натуральний β-каротин. Може містити сліди арахісу, кунжуту, молочних продуктів, сої. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту (в g (г)): Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1778,0 kJ (кДж) / 425,0 kcal (ккал); жири - 15,1 з них насичені жирні кислоти - 1,6; вуглеводи - 67,5, з них цукри - 21,3; білки - 4,7; сіль - 0,1. Строк придатності до споживання: 6 місяців за температури (18±5)°С і відносної вологості повітря не вищої ніж 75%. Виробник: ПП «Деліція», Україна, 08292, Київська обл., м.Буча, вул.Заводська, 2-В. Маса нетто: 600г.