Приправа, яка використовується в японській кухні. Відома як «японський хрін». Являє собою висушений і подрібнений корінь однойменної рослини сімейства капустяних, що володіє дуже сильним запахом. Його гострота більше схожа на гостроту гірчиці, ніж гострого перцю, і стимулює більше носові проходи, ніж язик. Спосіб приготування: змішати порошок Васабі 1 до 1 із водою. Склад: Корінь васабі сушений мелений 85%, порошок гірчиці, кукурудзяний крохмаль, регулятор кислотності лимонна кислота, барвники: Е102, Е133. Калорійність в 100г продукту, ккал/кДж - 400/1672. Харчова (поживна) цінність у 100г продукту: Білки, г. - 23,6 Жири, г. - 1,2 Вуглеводи, г. - 28,1. Умови зберігання: зберігати за температури від 0°C до +20°C. Термін придатності, днів - 730. Зберігати в сухому місці. Виробник: ТОВ ТК Екона. Країна походження: Китай Адреса виробничих потужностей: вул. Любарського, 126, м. Дніпро, Дніпропетровська обл., 49034. Маса нетто: 1 кг