Сир призначений для безпосереднього вживання в їжу. Склад: МОЛОКО коров`яче нормалізоване пастеризоване, сіль кухонна харчова, агент твердіння - кальцій хлористий, консерванти (лізоцим, натаміцин), молокозсідальний фермент виготовлений ферментативно, закваски (мезофільні та/або термофільні молочнокислі мікроорганізми). Упаковано под вакуумом. Поживна харчова цінність на 100 гр продукту: Енергетична цінність 1728 кДж/(kJ); калорійність 416 ккал/(kcal); жири 33,6 г/g; з них насичені- 22,5 г/g; вуглеводи- <0,5 г/g; з них цукри- <0,5 г/g; білки-28,5 г/g; сіль-1,3г/g. Умови зберігання та строки придатності: за відносної вологості повітря не більше 90% та за температури від мінус 4°С до 6°С включно не більше 150 діб.Найменування та місцезнаходження виробника: ТОВ «КЛУБ СИРУ», вул. Саксаганського, 119, м. Київ, Україна, 01032. Тел./ф.: +38 (044) 354-21-44.Адреса потужностей виробництва: Енергетиків, 153, м. Канів, Черкаська обл., Україна, 19003. Тел: +38 (04736) 3-92-52.Реєстаційний номер потужності № 23-07-41 МР.