Сир призначений для безпосереднього вживання в їжу. Склад: МОЛОКО нормалізоване пастеризоване, сіль кухонна харчова, агент твердіння - кальцій хлористий, барвник натуральний аннато, консерванти (калій азотнокислий, натаміцин), молокозсідальний фермент виготовлений ферментативно, закваски (мезофільні та/або термофільні молочнокислі мікроорганізми). Сир упаковано в захисному середовищі. Поживна харчова цінність на 100 гр продукту: Енергетична цінність 1428 кДж/(kJ); калорійність341 ккал/(kcal); жири 26,1 г/g; з них насичені- 17,5 г/g; вуглеводи- <0,5 г/g; з них цукри- <0,5 г/g; білки-26,0 г/g; сіль-1,6г/g Умови зберігання та строки придатності: за відносної вологості повітря від 80% до 90% та за температури від мінус 4°С до 6°С включнь не більше 120 діб.Найменування та місцезнаходження виробника: ТОВ «КЛУБ СИРУ», вул. Саксаганського, 119, м. Київ, Україна, 01032. Тел./ф.: +38 (044) 354-21-44. Адреса потужностей виробництва: Енергетиків, 153, м. Канів, Черкаська обл., Україна, 19003. Тел: +38 (04736) 3-92-52. Реєстаційний номер потужності № 23-07-41 МР Маса нетто: 300 гр( допустиме відхилення -3%)