Сир Мукко Карпатська бринза 48.3% кг. Склад: молоко коров`яче незбиране пастеризоване, закваска чистих культур молочнокислих бактерій, сичужий фермент, сіль кухонна. Енергетична цінність продукту: 1205кДж/100г, 287.9ккал/100г. Поживна (харчова) цінність продукту: білки - 20.1г/100г, жири - 22.6г/100г, вуглеводи - 1.1г/100г, сіль - 0.9г/100г. Масова частка жиру в сухій речовині: 48.3%. Умови зберігання: зберігати за температури 0..+6ºC і відносній вологості повітря не більше 85%. Термін придатності: 18 днів. Країна виробник: Україна. Виробничі потужності та адреса виробничих потужностей: ТОВ Мукко, вул. Лісова, 2б, с. Угерсько, Львівська обл., Україна, 82424.