Сир Яготинська Моццарелла Міні м`який в розсолі 45% 2кг. Склад: сир: молоко коров`яче незбиране, молоко коров`яче знежирене, молокозгортуючий ферментний препарат мікробіального походження, бактеріальні культури мезофільних та термофільних молочнокислих бактерій прямого внесення. Розсол: вода питна пастеризована, сіль харчова, кальцій хлористий, регулятор кислотності - лимонна кислота. Без ГМО. Енергетична цінність продукту: 894кДж/100г, 215ккал/100г. Поживна (харчова) цінність продукту: білки - 18.2г/100г, жири - 15.8г/100г, насичені жири - 10.6г/100г, вуглеводи - 0г/100г, з них цукри - 0г/100г, сіль - 1г/100г. Масова частка жиру в сухій речовині: 45%. Умови зберігання: зберігати за температури -4..+6ºC і відносній вологості повітря 85-90%. Термін придатності: 30 днів. Температура зберігання після відкриття продукту: зберігати за температури 0..+6ºC. Термін придатності після відкриття продукту: 48 годин. Країна виробник: Україна. Оператор ринку та адреса оператора ринку: ТДВ Золотоніський маслоробний комбінат, вул. Г. Лисенко, 18, м. Золотоноша, Черкаська обл., Україна, 19700. Маса нетто: 2000г.