Cream Cheese For Suchi 24%. Крем Сир Вершковий. Пастеризований. Масова частка жиру в сухій речовині не менше 51%. Склад: сир кисломолочний (з МОЛОКА) 67%, масло вершкове (з МОЛОКА), сухе знежирене МОЛОКО, загущувач: крохмаль модифікований (Е 1414), стабілізатор (гуарова камедь, камедь ріжкового дерева), сіль, регулятор кислотності: лимонна кислота. Поживна цінність на 100 г продукту: Енергетична цінність 1064 кДж /257 ккал. Жири 24,1 г. з них насичені 16,6 г. Вуглеводи 3,7 г. з них цукри 3,0 г. Білки 6,4 г. Сіль 0,73 г. Продукт зберігати при температурі від плюс 2 °C до плюс 6 °C. Після відкриття упаковки продукт зберігати в холодильнику та спожити протягом 5 днів з урахуванням дати “вжити до:”. Дата “вжити до:” (Expiry Date) та номер партії (Production Date): вказані на упаковці. На упаковці зображено рекомендації щодо сервірування. Країна походження: Латвія. Виробник: АТ «Тукума Пієнс», вул. Елгавас 7, Тукумс, LV 3101, Латвія. Імпортер: ТОВ "Метро Кеш енд Кері Україна", 02140, Україна, м. Київ, Проспект П. Григоренка, буд. 43. З питань щодо продукту звертайтесь за тел. гарячої лінії імпортера 0800 501 401 (безкоштовно в межах України). Маса нетто: 3.0 kg (кг)