Томатна паста являє собою універсальну приправу, яка широко використовується в приготуванні безлічі страв. До її складу входять виключно натуральні та стиглі українські помідори ( у складі 25% сухих речовин). Використовувати томатну пасту можна для приготування супів, домашньої піци, додавати в гарнір для надання більш пікантного та м’якого смаку. Гармонійно поєднується з овочами, підкреслює смак голубців, м’ясних делікатесів. Склад продукту: томатна паста, сорбінова кислота. Умови зберігання: зберігати. за температури від 0 °С до 20 °С - 6місяців. і відносної вологості повітря не більше. ніж 75 %. Після відкриття упаковку з продуктом. зберігати в холодильнику. Країна виробництва: Україна. Адреса виробничих потужностей: ПрАТ "Луцьк Фудз", вул. Левадна, 2А, с. Зміїнець, Луцький р-н, Волинська обл., 45632, Україна. Маса нетто: 1 кг.Енергетична цінність: 340кДж (kJ) /80ккал (kcal). Жири 0г (g), з них насичені 0г (g); вуглеводи 16г (g), з них цукри 14г (g), білки 4,0г (g), сіль 0,5г (g)