Карпаччо підходить до всіх страв, але поєднання з сиром і вином найкраще. Він чудово смакує з тостами та медом із чорних трюфелів. Не містить штучних барвників і консервантів. Ви можете змішати будь-який вершковий сир з декількома чайними ложками карпаччо, і ось готовий соус. Також можна приготувати картопляне пюре, різотто, поленту і в кінці додати чайну ложку карпаччо, і страва готова! Не містить штучних барвників і консервантів. Поживна цінність у 100 гр продукту – 444.91ккал, 1879.30кДж, жири – 46.61гр, ненасичені жири – 17.4гр, насичені жири – 9.02гр, вуглеводи – 0.4гр, білки – 0.95гр, цукор – 0.13гр, сіль – 1.8гр, протеїн – 5.48гр. Склад: чорний трюфель 46%, оливкова олія холодного віджиму та рослинна олія 49%, сіль, ароматизатор. Умови зберігання: закритий продукт дозволено зберігати при кімнатній температурі, після відкриття необхідно зберігати при температурі від +2 до +8 та вжити до 10 днів. Виробник: ТАРТУФФІ СР Земун Сербія, Франьє Крча 6, Сербія. Ексклюзивний імпортер: ТОВ ʺТрюфель Українаʺ, 02090, Україна, м.Київ, вул Гроденська, 14/9, Кінцева дата споживання (Best before:) та номер партії (LOT:) вказані на упаковці.