Соус Chef Club Quattro Formaggi 1.1кг. Склад: пальмова олія, ріпакова олія, сухий емменталь (сироватка, емменталь 3.9%, вершкове масло), пшеничне борошно, сушений блакитний сир 7.5%, сироватка), ароматизатори (містят молоко), сушений едам 3.5%, сироватка), сушений пармезан 4.3%, жирова основа (соняшникова олія, глюкоза, молочний білок), крохмаль, харчова сіль, дріжджовий екстракт, загущувач ксантан, екстракт часнику, перець білий мелений. Без ГМО. Енергетична цінність продукту: 615кДж/100г, 148ккал/100г. Поживна (харчова) цінність продукту: білки - 4.3г/100г, жири - 11.9г/100г, насичені жирні кислоти - 4г/100г, вуглеводи - 5.9г/100г, з них цукри - 3.6г/100г, сіль - 1г/100г. Рекомендований спосіб приготування/вживання: 1. Відповідно до таблиці відміряти соус в пасту і змішати у відповідній кількості теплої води та вершків. 2. Довести до кипіння і варити 3 хвилини, періодично помішуючи. Умови зберігання: сухе місце. Термін придатності: 12 місяців. Країна виробник: Чеська Республіка. Виробничі потужності та адреса виробничих потужностей: Orkla Foods Česko a Slovensko a.s., Мельницка, 133, Бишіце, Чехія, 277 32. Імпортер: ПП Світчай. Маса нетто: 1100г.