Паляниця Віденські булочки з зерновою закваскою заморожена 400г. Склад: борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, борошно пшеничне першого сорту, напівфабрикат для виробництва хлібобулочних виробів (вода питна підготовлена, закваска пшенична натуральна рідка (вода, борошно пшеничне ферментоване), закваска пшенична натуральна суха, насіння льону, насіння соняшнику, ячмінно-солодовий екстракт, зерна вівса, зерна пшона, патока (сироп глюкозний), насіння чіа, сіль харчова), дріжджі пресовані, сіль кухонна, спеціалізований комплексний поліпшувач (борошно пшеничне вищого сорту, клейковина пшенична, стабілізатор, камедь ксантану, емульгатор ефіри гліцерину, діацетилвинної та жирних кислот, ферменти (амілази, ксиланази), антиоксидант аскорбінова кислота, поліпшувач для борошна та тіста L-цистеїн), гліцерин очищений, емульгатор стеароїл-лактилат натрію. Калорійність на 100г продукту: 1060кДж (250 ккал). Поживна цінність на 100г продукту: білки - 8.1г, жири - 3.1г, вуглеводи - 47.6г. Увага! Розморожений продукт не заморожувати вдруге! Рекомендації щодо приготування: вироби звільняють від транспортної упаковки, розкладають на листи та витримують при кімнатній температурі до 120 хвилин. Допікання виробів проводять в попередньо розігрітій пекарській камері до температури +(220-200)°С з парозволоженням, тривалість допікання - (7-9) хвилин. Тривалість розморожування та допікання, технологічні параметри допікання можуть змінюватися залежно від температури навколишнього середовища, типу, конструктивних особливостей обладнання та умов його експлуатації. Умови зберігання: зберігати в закритій упаковці за температури -(18-25)°С. Строк придатності до споживання замороженою (при досягненні температури в товщі виробу не вище -7 (+/-1)°С - не більше 9 місяців з дати виготовлення. Країна виробник: Україна. Виробник та адреса виробничих потужностей: ТОВ Колос ЛТД, вул. Мойсеєва, 60, с. Мартусівка, Бориспільський р-н, Київська обл., Україна, 08343. Маса нетто: 400г.