Чіабата 120г. Склад: борошно пшеничне 70%, вода, йодована сіль (сіль, йодат калію), манна крупа (пшениця), дріжджі, ріпакова олія, закваска (житнє борошно, вода), глютен (пшениця), антиоксидант (аскорбінова кислота), солодове борошно (пшениця), кислота (оцтова кислота). Калорійність на 100г продукту: 1166кДж/263ккал. Поживна цінність на 100г продукту: білки – 8.4г, жири – 2г, з них насичені – 0.3г, вуглеводи – 51г, з них цукри – 1г, сіль – 1.4г. Спосіб приготування: вироби необхідно розморозити протягом 20 хв. за кімнатної температури (20-25⁰С) (повторно не заморожувати), після того випікати в печі за температури 210⁰С протягом 7-10 хв. Остудити перед вживанням. Строк придатності до споживання випечених виробів – 1 доба (24 год). Умови зберігання: зберігати в морозильній камері за температури мінус 18⁰С. Дату вжити до дивитися на упаковці. Країна походження: Румунія. Виробник та адреса виробничих потужностей: SC La Loraine SRL, Страда Ламінорістілор нр. 151, Кампія Турчіі, Румунія. Імпортер: ТОВ "Метро Кеш енд Кері Україна", проспект П. Григоренка, буд. 43, м. Київ, Україна, 02140. Маса нетто: 120г.