Чіабатта 0,152 - ароматний італійський хлібець з хрусткою скоринкою та пористим м’якушем, на основі пшеничного борошна вищого сорту і закваски. Склад: борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, поліпшувач хлібопекарський (борошно пшеничне вищого сорту, клейковина пшенична, стабілізатор ксантанова камідь, емульгатор ефіри гліцерину, диацетилвинної та жирних кислот, аскорбінова кислота, поліпшувач для борошна і тіста L-цистеїн), сіль кухонна, дріжджі хлібопекарські пресовані, клейковина пшенична, олія соняшникова, дріжджі сухі інактивовані. Продукт може містити сліди сої, молочних та яєчних продуктів, кунжуту, горіхів, селери, гірчиці, люпину, арахісу. Поживна цінність на 100 г (g) продукту. енергетична цінність 1040,0 кДж (kJ) 249,0 ккал (kcal); жири 1,7 г (g), з них насичені 0,4 г (g). вуглеводи 49,4 г (g), з них цукри 1,3 г (g), білки 8,4 г (g), сіль 1,7 г (g). Умови зберігання: у морозильних камерах за температури -18°С. Термін придатності заморожених НФ, за умови дотримання температурного режиму зберігання та транспортування, складає 180 діб. Виробник: ПрАТ "Концерн Хлібпром". Країна виробництва: Україна. Адреса виробничих потужностей: ВП "ЗХНФ", вул. Східна, 45, м. Львів, 79019, Україна. Вміст ГМО: Не містить вказаної речовини. Маса нетто: 152 г